Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biscuits

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market
 (John Love Joy Sahaya Raj)

2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//4km6o8// | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Biologické čištění odpadní vody se zaměření na společnost Mondelez CR Biscuits Production s.r.o. v Lovosicích
 (Pavel PROCHÁZKA)

2016, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//3mgok9// | Ekologie a ochrana prostředí / Odpadové hospodářství | Práce na příbuzné téma

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
 (Lucie Lamačová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
 (Martina Veselá)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny
 (Lucie Dvořáčková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x74dnd// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)