John Love Joy Sahaya Raj

Diplomová práce

Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market

Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market
Anotace:
Cílem diplomové práce je zjistit postoje spotřebitelů generace Y a generace Z ke značce sušenek na indickém trhu a objasnit faktory ovlivňující chování spotřebitelů. Práce začíná teoretickými východisky řízení značky a spotřebitelského chování. Ve druhé části je představena charakteristika indického trhu se sušenkami. Následuje vysvětlení metodiky sběru dat. Poté jsou analyzovány výsledky výzkumu. …více
Abstract:
The diploma thesis aims to identify consumer attitudes of Generation Y and Generation Z towards the brand of biscuits in the Indian market and to clarify the factors influencing consumer behaviour. The thesis starts from the theoretical issues of brand management and consumer behaviour. In the second part, the characteristic of Indian biscuit market is presented. The following is an explanation of …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
  • Vedoucí: Šárka Velčovská
  • Oponent: Milena Lahutová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava