Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv Evropské unie na české vinařství, vinohradnictví a konzumenty vín
(Michaela Samková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b0vr0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Dohoda o vině a trestu v ČR a zahraničí - srovnání
(Anna Baldrmannová)2020, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dp6ha/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podmíněné zastavení trestního stíhání, narovnání a dohoda o vině a trestu v aplikační praxi
(Lenka Lukovičová)2021, Rigorózní práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h8zz9/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Vliv země původu na prefecenci konzumenta vín.
(Veronika Šilhanová)2020, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/e2n1w/ | Hospodářská politika a správa / Hospodářská politika | Práce na příbuzné téma
Dohoda o vině a trestu
(Jana Rakušanová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ao511/ | Bezpečnostně právní studia / | Práce na příbuzné téma
Komparace mladých vín v jednotlivých evropských vinařských regionech
(Svetlana Zudina)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15353/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání svatomartinských vín s analogickými zahraničními víny
(Jaroslav Suský)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7knf2// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma