Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Migration of spices and their integration in national gastronomy
(Nikita Fomin)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
spices&species
(Julie Dudová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//x9cdxl// | Výtvarná umění / | Práce na příbuzné téma
In vitro growth-inhibitory effect of essential oils from spices against Bacillus cereus in vapor phase
(Jan Gábor)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vxqwcg// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Koření pohledem chemika (nejen)
(Veronika Sojáková)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w8wm3/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
(Katrin Svobodová)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Koření v léčebné výživě
(Pavlína Kopecká)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rttp5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Použití koření v masné výrobě
(Natálie Pelikánová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1pa2gq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Konkurenceschopnost vybrané kategorie produktů koření a kořenících směsí v maloobchodě
(Alena Hubáčková)2023, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cqu84h// | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
(Andrea TOMISOVÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//9o5fck// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma