Natálie Pelikánová

Bakalářská práce

Použití koření v masné výrobě

Use of spices in meat production
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá principy masné výroby a s tím spojené použití koření v masné výrobě. Veškeré výrobní procesy se opírají o legislativní předpisy vydané státem či Evropským parlamentem a Radou. Dále se v masném průmyslu neobejdeme bez splnění požadavků HACCP. Tento systém se zabývá kontrolními kritickými body ve výrobě a ty jsou dále kontrolovány státními orgány jako je Státní veterinární …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the principles of meat production and the related use of spices in meat production. All production processes are based on legislative regulations issued by the State or the European Parliament and the Council. Furthermore, the meat industry cannot do without meeting HACCP requirements. This system deals with critical control points in production and these are further …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta