Radka Chmelinová

Diplomová práce

Dopady koronavirové krize na gastronomický podnik

Impacts of the coronavirus crisis on a gastronomic enterprise
Anotace:
Tato diplomová práce mapuje vliv koronavirové krize na gastronomický podnik v časovém rozmezí od března 2020 do prosince 2021. Práce je rozdělena na tři části. Teoretická část definuje specifika gastronomických podniků a služeb v České republice, popisuje historii odvětví, jeho vývoj a současnost. Pojednává o kvalitě a bezpečnosti poskytovaných služeb v oboru gastronomie, definuje gastronomický podnik …více
Abstract:
This diploma thesis evaluates the impact of the coronavirus crisis on the gastronomic enterprise from March 2020 to December 2021. The thesis is divided into three parts. The theoretical part defines the specifics of gastronomic companies and services in the Czech Republic, describes the history of the industry, its development and the present. It discusses the quality and safety of services provided …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Martin Cenek, Ph.D.
  • Oponent: Martin Pelikán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., Vysoká škola NEWTON