Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Ovocn%C3%A9%20destil%C3%A1ty%20a%20lik%C3%A9ryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
(Martin Kulheim)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufcebz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů
(Vít Melichar)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12987/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
(Fabián Šimek)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//moo4i3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
(Martin Šteidl)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnotenie vínnych destilátov
(Orsolya Jávorka)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//35r6g4// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Integrace ovocných destilátů a likérů do barů a nočních podniků - jejich propagace a konkurenceschopnost
(David Kejř)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j2fdz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma