Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cukr%C3%A1%C5%99sk%C3%A9%20v%C3%BDrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
The Cost and the Implied Benefits of the Cameroon and Nigeria Collaboration in the Fight Against Boko Haram
 (Jerry Ayuk Mbutabe)

2021, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aa365m// | International Territorial Studies / | Práce na příbuzné téma

Europeanization Of The Fight Against Terrorism: A Comparative Analysis Of The Czech Republic, Germany And Austria
 (Tereza TEICHMANNOVÁ)

2024, Diplomová práce, Právnická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1uco1r// | Politologie / Evropská studia se zaměřením na evropské právo | Práce na příbuzné téma

Topic: The impact of IT innovation in the fight against food insecurity in Sub-Saharan Africa (SSA)
 (Pierre-Alain Atekwana Mbekwa)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/91485 | Information Systems Management / | Práce na příbuzné téma

Synergické interakce rostlinných silic proti patogenním mikroorganismům
 (Karolína Minaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfzmmk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
 (Ludmila Gallinová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
 (Gabriela Poláčková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
 (Anna Malykhina)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/f26ij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)