Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Kl%C3%AD%C4%8Dov%C3%A1%20slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
 (Kristina Hrubá)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yxreh/ | Filologie / Skandinávská studia | Práce na příbuzné téma

Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
 (Adéla Gabrielová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/74153 | Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma

Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
 (Jan Barták)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l1ro3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
 (Matouš Najman)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/87200 | Účetnictví a finanční řízení podniku / | Práce na příbuzné téma

Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
 (Martin Musil)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83398 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Projekt zlepšení marketingové komunikace ve firmě Cukrářství a pekařství Jana Pitrová
 (Olga Hrošová)

2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ul0adr// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
 (Marie VÍTKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
 (Hana Koubková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
 (Alena ŘÍHOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5j72a5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma