Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Kl%C3%AD%C4%8Dov%C3%A1%20slovaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
(Kristina Hrubá)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yxreh/ | Filologie / Skandinávská studia | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
(Adéla Gabrielová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/74153 | Finance a účetnictví / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
(Jan Barták)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l1ro3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
(Matouš Najman)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/87200 | Účetnictví a finanční řízení podniku / | Práce na příbuzné téma
Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
(Martin Musil)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83398 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma
Projekt zlepšení marketingové komunikace ve firmě Cukrářství a pekařství Jana Pitrová
(Olga Hrošová)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ul0adr// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
(Marie VÍTKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Slad, pivovarské mláto a možnosti jejich využití v pekárenské výrobě
(Hana Koubková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qgpscs// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
(Alena ŘÍHOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5j72a5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma