Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

v%C3%BDroba%20vaje%C4%8Dn%C3%BDch%20hmot

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
 (Miloslav PECH)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d941do// | Zemědělské biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Technologické vlastnosti křepelčích vajec
 (Marie Dostálová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0r265m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologické vlastnosti slepičích vajec
 (Tereza Hrozová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7hktx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Trendy ve využití složek vajec
 (Eliška Doležalová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6rkcb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
 (Markéta Pirunčíková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e34eu1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
 (Sandra Beierová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j3a6ur// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma