Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Studium vlastností bakterií mléčného kvašení izolovaných z domácích a divokých prasat pomocí fenotypových a genotypových metod
(Hana Donociková)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q7c2z/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
(Michaela Jurčáková)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
(Kristýna Turková)2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
(Jana Konečná)2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
(Lenka Rybová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Studium inhibice bakterií octového kvašení pomocí siřičitanů
(Polina Gorodkova)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//524jar// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení
(Daniela Hanáková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vjfvii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití různých metod izolace DNA baktérií mléčného kvašení v molekulárně biologických metodách
(Eva Chvalkovská)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ebmjj0// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
(Elizaveta Ushakova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma