Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

recipe

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
The Films that Made It: Independent Canadian Women Filmmakers and the Recipe for Success
 (Soňa Šašinková)

2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cmv3i/ | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

In the kitchen of the French Children of Immigrants: Foodways and Ethnic Identification. Is There a Unique Recipe?
 (Gaelle COLAS)

2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2mm9m5// | Cultural Studies / Euroculture | Práce na příbuzné téma

Die Textsorte Kochrezept. Eine textlinguistische Analyse
 (Petra Šipošová)

2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bf05m/ | Filologie / Německý jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím nadzemní části léčivých rostlin
 (Barbora Pažoutová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogese5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
 (Natálie Dolejšová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//faqwn7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
 (Vanda HRDLIČKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Speciální druhy pečiva a možnosti inovace receptur
 (Šárka Janečková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nukzov// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a délky zrání na obsah biogenních aminů ve zrajících sýrech
 (Adéla Trusinová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ctoko9// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Reformulace receptur vybraného druhu jemného pečiva a posouzení vlivu recepturních složek na vlastnosti těst a hotových výrobků
 (Kamila Mayerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//akx0z7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)