Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vliv masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv konzumace „červeného masa“ na zdraví člověka
 (Tomáš Nekula)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nrmyr/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv úpravy masa na obsah vitamínu B\dindex{12}
 (Lea Šarková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//rxfdbd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování a způsobu balení na bezpečnost masa
 (Kamila Otipková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vg0azm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
 (Anna Cihlářová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv výživy na kvalitu vepřového masa
 (Soňa Brandnerová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0pm1pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
 (Jarmila Janochová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//72mqf0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv činnosti MAS Aktivios, z. s. na rozvoj regionu
 (Kateřina VÍTOVCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//k2wxfw// | Ekonomika a management / Strukturální politika EU a rozvoj venkova | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)