Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spices

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Antioxidační účinky novinek v sortimentu zeleného koření
 (Barbora Ducháčková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j3gbf0// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí
 (Kateřina Chrudimská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//0vveqd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční analýza koření (kari, paprika)
 (Martina Vaculová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sv5edd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření
 (Monika Jiráčková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zmknjj// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)