Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spicesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační účinky novinek v sortimentu zeleného koření
(Barbora Ducháčková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j3gbf0// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Postupy odhalení falšování koření a kořenících směsí
(Kateřina Chrudimská)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0vveqd// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční analýza koření (kari, paprika)
(Martina Vaculová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sv5edd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci koření
(Monika Jiráčková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zmknjj// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma