Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

soucasne trendy ve stravovacich sluzbach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
 (Evangelina Šťastná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku
 (Denisa Růžičková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10638/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
 (Eliška Sojmová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12656 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů na Hradecku
 (Tereza Beranová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11922 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
 (Kateřina Košátková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11249 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
 (Leoš Vaníček)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11956 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v turistické oblasti v kontextu současných trendů
 (Adéla Bártová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB9593 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
 (Tereza Didiašová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB10910 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Spotřební chování vysokoškolských studentů ve stravování
 (Markéta PEZLOVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//e5ckl1// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
 (Julia Syrovátková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11272 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)