Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv vnějších faktorů na senzorické vlastnosti lahvových vín
 (Dominik Klusák)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tne05b// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti sladiny
 (Hana Piechová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s83bvn// | Fytotechnika / | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
 (Michaela PLONER)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
 (Tomáš Krejča)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
 (Patrik ŘÍHA)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
 (Soňa Podholová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)