Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory evaluation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
 (Modurotoluwa Emmanuel Ojo)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Evaluation of drying efficiency of two innovative Tent Solar Dryers for food processing
 (Daniel Braniš)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vfos24// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Quality evaluation of cold-pressed hemp seed oil of industrial hemp varieties (Cannabis sativa L.)
 (Rebeka Hadlová)

2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ta3q2g// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

The Impact of Sensory Marketing on Consumer Behaviour
 (Annaliya Peter)

2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/s2eb5/ | Ekonomika a management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma

Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
 (Michal Šindelář)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lcpf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
 (Antonín Hanuš)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
 (Michaela Bartáková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yrwj70// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení makových nápojů
 (Michaela Bartáková)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v5nxk4// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)