Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
poultryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán pro farmu se zaměřením na produkci drůbeže
(Radomír Šuhaj)2020, Diplomová práce, AKADEMIE STING
• https://is.sting.cz/th/jcvj6/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Infekce drůbeže méně častými sérovary Salmonella enterica
(Karolína Varmužová)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ms6tc/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obliby drůbežího masa a drůběžích masných výrobků u vybraných skupin obyvatelstva
(Blanka LIŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hyk8kt// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma