Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutritional food value

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
 (Julius Mock)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Raw Food
 (Veronika Zahradník Ďurišová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
 (Martin Kičmer)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma