Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutritional food valueKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
(Julius Mock)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Raw Food
(Veronika Zahradník Ďurišová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/vk4kj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
(Martin Kičmer)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma