Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kvaseniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
(Eva Horníková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv kokultivace bakterií mléčného kvašení na jejich antimikrobiální aktivitu
(Elizaveta Ushakova)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o2rnbr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rezistence vybraných kmenů bakterií mléčného kvašení k antibiotikům
(Žaneta Hlochová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0baigm// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Testování antifungální aktivity nových izolátů bakterií mléčného kvašení
(Daniela Hanáková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vjfvii// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Produkce a charakterizace antimikrobiálních látek z bakterií mléčného kvašení
(Eliška Franeková)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7yhxgh// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Kvasinka Metschnikowia - nový přístup ke kvašení u červených vín
(Martina Kuthanová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fk5198// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
(Anna Kozáková)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//euv9bn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích
(Polina Cherepanova)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7nc4dv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace bakterií mléčného kvašení s produkcí exopolysacharidů
(Jan Pištěk)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8zf5nc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Extrakce a separace selenoproteinů z bakterií mléčného kvašení
(Petr Rudolf)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vhl8xy// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma