Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvalita cukrarskych vyrobku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
 (Petra Hegerová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
 (Linda Faicová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma