Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ingredientsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav
(Michal Čermák)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvieratá v magickom kontexte v literárnych a epigrafických prameňoch na území rímskeho impéria
(Andrea Salayová)2021, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gwvhk/ | Filologie (čtyřleté) / Klasická filologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
(Simona HONESOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rezistence slunéčka východního (Harmonia axyridis) k vybraným účinným látkám insekticidů
(Nikol Zimová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4kyfv3// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Látky ropného původu v kosmetice
(Adéla Prívarová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b45nd9// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
(Martina Indráčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma