Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ingredients

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Mexická gastronómia v Prahe
 (Alžbeta Ľuptáková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav
 (Michal Čermák)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvieratá v magickom kontexte v literárnych a epigrafických prameňoch na území rímskeho impéria
 (Andrea Salayová)

2021, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gwvhk/ | Filologie (čtyřleté) / Klasická filologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
 (Simona HONESOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Rezistence slunéčka východního (Harmonia axyridis) k vybraným účinným látkám insekticidů
 (Nikol Zimová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4kyfv3// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Látky ropného původu v kosmetice
 (Adéla Prívarová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b45nd9// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
 (Kristina HRADILOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů.
 (Martina Indráčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zcqt7h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)