Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
 (Romana Míková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/e38st/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
 (Nikol Šebestová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Das österreichische Deutsch. Ein Didaktisierungsvorschlag im Bereich der Gastronomie
 (Darina Kozáková)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cclvl/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství německého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
 (Jan Ryba)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/b5spu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě
 (Margarita Tulbu)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/u75qz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
 (Michal Brandl)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního turismu
 (Rebeka Maria Kasapidu)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma

Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
 (Marek Zapletal)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/neitt/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
 (Eliška Syrová)

2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
 (Adam Mezihorák)

2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vjnhn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)