Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
(Romana Míková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/e38st/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
(Nikol Šebestová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Das österreichische Deutsch. Ein Didaktisierungsvorschlag im Bereich der Gastronomie
(Darina Kozáková)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cclvl/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství německého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Vliv elektronické evidence tržeb na obor gastronomie v Česku a na Slovensku
(Jan Ryba)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b5spu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybrané lokalitě
(Margarita Tulbu)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/u75qz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
(Michal Brandl)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
(Marek Zapletal)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/neitt/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
(Eliška Syrová)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
(Adam Mezihorák)2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/vjnhn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma