Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomic enterprise

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Business Plan of a New Gastronomic Company
 (Bettina Asztalos)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/v6hak/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
 (Jan Pavlíček)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Dopady koronavirové krize na gastronomický podnik
 (Radka Chmelinová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//h1s20l// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Analýza a návrh informačního systému pro HR oddělení gastronomického podniku
 (Eliška Brychtová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/86324 | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Marketingová strategie pro gastronomický podnik Nejen Bistro
 (David Řepa)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola NEWTON / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//ct8905// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán
 (Alexandra Pribulová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/n1ttz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku
 (Ján Ondreják)

2021, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nfwxc/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Zaměstnanec nebo podnikatel
 (Thi Thu Ha Tran)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/vhh7z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku
 (Monika Botťánková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/p3l0s/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Provozní studie restauračního podniku
 (Polina Solovyeva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/htm23/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)