Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

desserts

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
 (Alina Zakharova)

2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/91747 | Bachelor of Business Administration / | Práce na příbuzné téma

Marketingová strategie pro MF desserts
 (Tereza Adámková)

2016, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ahz7te// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
 (Lucie Veselá)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
 (Dytrtová Dytrtová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/p2doz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
 (Josefína Hrubešová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Aneta Machalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza Machů)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
 (Jana Putalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)