Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dessertsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
(Alina Zakharova)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91747 | Bachelor of Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie pro MF desserts
(Tereza Adámková)2016, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ahz7te// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
(Dytrtová Dytrtová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/p2doz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
(Josefína Hrubešová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Aneta Machalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza Machů)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
(Jana Putalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma