Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cocoa beans

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Assessing the relationship between land ownership, credit accessibility and cooperative memberships on cocoa yield: A case study of the Ahafo Ano South-West District, Ghana
 (Evans Twum Abrokwah)

2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z74433// | Tropical Forestry and Agroforestry / | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
 (Barbora Pažoutová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pvmrci// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace a identifikace polysacharidů z kakaových bobů
 (Thu Thao Vuová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kezapz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny v kakaových bobech a produktech
 (Tereza Kalousková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//3hshrf// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
 (Jana Halamová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv přidané hodnoty ke kakaovým bobům za účelem zvýšení příjmů drobných farmářů v Ghaně.
 (Barbora Zemanová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tqs1jg// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma

Analýza potenciálu Ghany ve výrobě a vývozu kakaa - determinanty ovlivńující vývoj trhu
 (David Sarpong)

2014, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3hdl1v// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
 (Oleksandra VELYCHKO)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma