Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cajKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující preference konzumentů čaje
(Arseniy Moseychuk)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zbywq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Mikhail Dasaev)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/goiv5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky v čaji
(Sabina Večeřová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mi6yea// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma