Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

biscuits

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market
 (John Love Joy Sahaya Raj)

2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//4km6o8// | Marketing a obchod / | Theses on a related topic

Biologické čištění odpadní vody se zaměření na společnost Mondelez CR Biscuits Production s.r.o. v Lovosicích
 (Pavel PROCHÁZKA)

2016, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//3mgok9// | Ekologie a ochrana prostředí / Odpadové hospodářství | Theses on a related topic

Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
 (Martina Veselá)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
 (Lucie Lamačová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Sušenky s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
 (Kristýna Panušková)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
 (Lucie Lamačová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u1gvn5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)