Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Kl%C3%AD%C4%8Dov%C3%A1, slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sacharidové přílohy z pohledu živin
 (Regina Vítková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/l7ljk/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
 (Pavel Koranda)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zvvdyu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Gestační diabetes mellitus z pohledu procesu nutriční péče
 (Klára Dospivová)

2022, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o4y8c/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vliv pohybu na hodnoty glykémie u mladistvých pacientů trpících onemocněním diabetes mellitus I. Typu.
 (Markéta Kiliánová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta biomedicínského inženýrství / ČVUT

http://theses.cz/id//3q9vnk// | Fyzioterapie / | Práce na příbuzné téma

Sledování pohybových aktivit a stravovacích návyků u závodního koloběžkáře s diabetes mellitus
 (Andrea ZBOŽKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//du3ki1// | Tělesná výchova pro vzdělávání / Tělesná výchova pro vzdělávání / Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Kulinární úprava luštěnin
 (Natálie Pečenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wu7srh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
 (Šárka Kuchyňková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mq8jz/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
 (Dana Žížalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma