Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomick%25C3%25A9%2520slu%25C5%25BEby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
 (Veronika Husáková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13483/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání odborného výcviku oboru kuchař-číšník v prostředí školní jídelny a restaurace
 (Martina FRIEDLOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9b7si2// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
 (Natálie Jarušková)

2014, Diplomová práce, Masarykův ústav vyšších studií / České vysoké učení technické v Praze

http://theses.cz/id/25slpl/ | Řízení rozvojových projektů / | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Organizační struktura restaurace McDonalds
 (Drabik Drabik)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/m2q5r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Marketingová strategie restaurace Borgeska
 (Šancová Šancová)

2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/m6twv/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Transformace právní formy rodinné restaurace Ventura Pub Evropák
 (Patrik Konopásek)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/wqrkl/ | Právo v podnikání / | Práce na příbuzné téma

Online marketingová komunikace restaurace
 (Matýsková Matýsková)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/h4aoc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
 (Anna Zapletalová)

2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/nj5bp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Spokojenost klientů s nabídkou restaurace Pod Věží
 (Tereza Smužová)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/iln8j/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)