Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
D%25C4%259Blen%25C3%25A1%2520stravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
(Anežka Skarková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání programů pro převod RAW formátu a kvality výstupů fotografií při použití různých RAW editorů
(Rudolf Resl)2012, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ca4kjd// | Informační technologie / | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
(Magdaléna Zvonková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
(Jaroslav Vávra)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma