Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bio

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Organic Food Market as an oportunity for SME
 (Nikola Laňková)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/t03a8/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

biopotraviny zdravšie?
 (Lada Brenkusová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sw7au/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Consumer Perception of Organic Food in Armenia
 (Inessa Avagyan)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79736 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business - Central European Business Realities | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny v cukrářství
 (Veronika Šlapáková)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jb3qt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
 (Anna Tejbusová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Marketing promotions of organic food products in the Czech Republic
 (Petra Formanová)

2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r2cvh1// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny na českém trhu a jejich spotřeba
 (Veronika Magon)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12651/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Alternatívna gastronómia
 (Claudia Žitňáková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
 (Anna Tejbusová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

A Dieta Mediterrânica como parte da cultura portuguesa
 (Barbora Velichová)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sp0wh/ | Filologie / Portugalský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)