Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ku%C5%99eKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam restrikce krmiva u pomalu rostoucích králíků
(Žaneta Hovorková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uzlg52// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Vliv restrikce krmiva na obsah tuku u kuřat
(Barbora Brázdová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rr788g// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Kombinace restrikce krmiva a alternativního zdroje proteinu s ohledem na užitkovost a kvalitu masa kuřat
(Nikola Javorská)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4mpie8// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Restrikce krmiva a její vliv na kvalitu masa prasat
(Karolína Doležalová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//563023// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Kombinace restrikce krmiva a alternativního zdroje proteinu s ohledem na užitkovost a kvalitu masa kuřat
(Nikola Javorská)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4mpie8// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
Vliv zbytků po zpracování technického konopí na senzorickou kvalitu kuřecího masa
(Tomáš Macek)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ya64k// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv výlisků ostropestřece mariánského v krmné směsi brojlerových kuřat na sensorickou jakost masa
(Kateřina Sedláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4adul1// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma