Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Cukr%25C3%25A1%25C5%2599sk%25C3%25A9%2520technologie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
 (Jana ČERNÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5ebdb0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
 (Lenka Zagrapanová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/d41ow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
 (Stanislav Sentelik)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//57wvjz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
 (Štěpánka ŠKOULOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//sbbu4f// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
 (Anna Klimenko)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/i6f9c/ | Marketing Communication / | Práce na příbuzné téma

Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
 (Monika Šrubařová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
 (Gabriela Poláčková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
 (Ludmila Gallinová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 31 prací)