Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Dotazn%25C3%25ADkov%25C3%25A9%2520%25C5%25A1et%25C5%2599en%25C3%25ADKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Understanding the functions of SMC5/6 complex during the generative development in Arabidopsis
(Fen YANG)2021, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0vlq7o// | Biology / Molecular and Cell Biology | Práce na příbuzné téma
State dependence: The case of the Roma in the Czech Republic. Projects, grants, policies and the Roma.
(Tolgonai SHUKURBEKOVA)2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rd3vbg// | Humanities / Euroculture | Práce na příbuzné téma
Gender Based Inequalities in Labor Market Outcomes
(Monika Pecháčková)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/44328 | Economics of Globalisation and European Integration / | Práce na příbuzné téma
Understanding Wage Gaps in the Georgian Labour Market: Gender, Ethnicity, and Age
(Sopio Undilashvili)2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//baosd2// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Genderová rovnost v oboru gastronomie
(Kateřina Sentenská)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/vzobz/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
(Markéta Vaštová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
(Klára Culková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronomii
(Svatoslav Rychtecký)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma