Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Dotazn%25C3%25ADkov%25C3%25A9%2520%25C5%25A1et%25C5%2599en%25C3%25AD

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 36 prací)
Understanding the functions of SMC5/6 complex during the generative development in Arabidopsis
 (Fen YANG)

2021, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//0vlq7o// | Biology / Molecular and Cell Biology | Práce na příbuzné téma

State dependence: The case of the Roma in the Czech Republic. Projects, grants, policies and the Roma.
 (Tolgonai SHUKURBEKOVA)

2021, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//rd3vbg// | Humanities / Euroculture | Práce na příbuzné téma

Gender Based Inequalities in Labor Market Outcomes
 (Monika Pecháčková)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/44328 | Economics of Globalisation and European Integration / | Práce na příbuzné téma

Understanding Wage Gaps in the Georgian Labour Market: Gender, Ethnicity, and Age
 (Sopio Undilashvili)

2024, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//baosd2// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Genderová rovnost v oboru gastronomie
 (Kateřina Sentenská)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vzobz/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
 (Kamila Madziová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
 (Markéta Vaštová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronomii
 (Svatoslav Rychtecký)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f5349/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 36 prací)