Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vodn%C3%AD kef%C3%ADr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fermentované syrovátkové nápoje
 (Michal Žák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ekdej// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru
 (Patrik Minář)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j7dbft// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
 (Stanislava Malá)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vývoj nového typu nápoje na bázi sladké syrovátky
 (Daniel Bernt)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgu1uf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Tereza Fitzianová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kultivácia včelích mikroorganizmov v potravinárskych médiach s potenciálnym využitím ako nápoje
 (Daniel Svatík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ok9l1k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Michal Žák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma