Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Kysan%C3%A9 zel%C3%AD

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
 (Marie Kubů)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//eq8ie5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
 (Ivana Soukupová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
 (Anna Liberská)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma