Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Kysan%C3%A9 zel%C3%ADKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
(Marie Kubů)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//eq8ie5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
(Ivana Soukupová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6rjim5// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
(Anna Liberská)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma