Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

AGROM%C4%9A%C5%98%C3%8DN

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
 (Denisa Grillová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita a srozumitelnost zdravotnické argumentace v propagaci kosmetických výrobků
 (Milena Osipova)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/cpvnx/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
 (Sandra Beierová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j3a6ur// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita výrobků v podniku na výrobu hraček
 (Lucie BRODSKÁ)

2019, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//eu6gsx// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa
 (Dana Janů)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15062/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
 (Zuzana Fenclová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma