Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastroturismusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
(Tereza Štěrbová)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10329 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Využití italské gastronomie v marketingu cestovního ruchu (region Abruzzo)
(Eliška Šimková)2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB10328 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
“Staré versus nové” - trendy v marketingu malého a středního podniku
(Niki Cassolová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/s02me/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma