Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vep%C5%99ov%C3%A9 maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
 (Tereza Novotná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Maso ve výuce gastronomie
 (Michaela Bednaříková)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uv0dy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie
 (Zdeněk Dřínovský)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mwjwf/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
 (Libor Marčík)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dcr05/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Gastronomie v rozvoji venkovských oblastí - případová studie území MAS Horní Pomoraví
 (Hana Průšová)

2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vm649r// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
 (Gabriela Mati)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//wppbnv// | Management, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Maso ve výživě člověka
 (Vendula Popelková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pl589l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII
 (Jana Hrabovská)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rvre7i/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Zrání masa a jeho využití v gastronomii
 (Dominik Nováček)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/govpr6/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma