Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stredomorsk%2525C3%2525A1%252520stravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Adéla Šímová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Alena Pavlíčková)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qq9fq/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Zdravý životní styl a jeho dopad na spotřebitelské chování v gastronomii
(Barbora Medová)2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4tizx7// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma