Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Zdrav%25C3%25A1%2520v%25C3%25BD%25C5%25BEivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
(Dafni Gkizi)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
(Aleksei Rinchinov)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ayc8cv// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Fast-food versus slow-food
(Jarmila Hamerská)2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
(Adam Tomka)2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//neeh42// | Tropické zemědělství / International Development and Agricultural Economics | Práce na příbuzné téma