Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

%25C3%259Av%25C4%259Brov%25C3%25A9%2520riziko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
 (David Janáček)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Age management jako nástroj řízení pracovních procesů
 (Ilona Jerina)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/vvwgu/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)