Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
%25C3%259Av%25C4%259Brov%25C3%25A9%2520rizikoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
(David Janáček)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/fhljf/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Bezpečnostní management a krizové řízení měst a obcí v době nouzového stavu se zaměřením na pandemii Covid-19
(Jan Srba)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/jgi4r/ | Bezpečnostní management v regionech / | Práce na příbuzné téma
Age management jako nástroj řízení pracovních procesů
(Ilona Jerina)2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/vvwgu/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma