Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bod prep%C3%A1lenia tukov

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Studium macerátů vybraných rostlinných materiálů v olejových základech
 (Martin Masár)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//z2ew3c/M.Masr_-_Bc._prca.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Spreading Ebola virus from primary sources to the bush meat and its impact in West Africa
 (Romana Kremláčková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ti2xuw// | International Territorial Studies / International Development Studies | Práce na příbuzné téma