Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dodavatel

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
 (František Křivohlavý)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11037/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Optimization of Time Efficiency, Quality and Sustainability in the Supply Chain
 (Wiam Oubaik)

2024, Bakalářská práce, Fakulta strojní / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//egt3q5// | Strojírenství / Průmyslové inženýrství | Práce na příbuzné téma

Nastavení firemních procesů v rámci certifikace EASA POA v oblasti quality managementu a supply chain managementu
 (Albert Čermák)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/86893 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Application of price discrimination methods to increase the firms profit
 (Xun Cao)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/sowt4/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Vliv obchodní značky na cenu zboží.
 (Alžbeta Theiszová)

2015, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/puf82/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Factors influencing the consumer behavior of Russian citizens towards luxury goods
 (Maria Babenkova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82827 | Mezinárodní ekonomické vztahy / International Business | Práce na příbuzné téma

Porovnání cen zboží a služeb v evropských zemích
 (Zuzana Lednická)

2015, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/plsxe/ | Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
 (Jan Foldyna)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma