Migration of spices and their integration in national gastronomy – Bc. Nikita Fomin
Bc. Nikita Fomin
Bachelor's thesis
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Anotácia:
Tato práce byla napsána, aby vzbudila zájem o koření nejen u čtenáře, který má daleko od profesionálního vaření, ale možná i u těch, kteří jsou přímo spojeni s gastronomií. Autor by si přál, aby se čtenáři dívali na koření a byliny přes hranol povědomí, aby se stali kompetentnějšími o jejich používání. Primárním cílem této práce je zjistit vliv historicky formované migrace koření na jejich integraci …viacAbstract:
This work was written to arouse interest in spices not only for the reader, who is far from professional cooking, but perhaps also for those who are directly connected with gastronomy. The author would like readers to look at spices and herbs through the prism of awareness in order to become more competent about their use. The primary aim of this work is to determine the influence of historically formed …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/yrg8m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedúci: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FOMIN, Nikita. \textit{Migration of spices and their integration in national gastronomy}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/zvch09/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)