Jan Svačina

Bakalářská práce

Zhodnocení a možné návrhy pro zlepšení ochrany vybraných obcí Hlučínská před přívalovými dešti a povodněmi

Evaluation and possible proposals for improving the protection of selected municipalities in Hlučínská against torrential rains and floods
Anotace:
Práce se zabývá problematikou srážkových vod, přívalových dešťů a povodní. Popisuje průběh, následky a shromažďuje užitečná data k této problematice s cílem zlepšit podmínky vodohospodářství v oblasti Hlučínska.
Abstract:
My work is dealing with issues of rainwater, torrential rain and floods. Describes its causes, consequences and collects data on this issue and trying to aim better water management in the area of Hlučínsko.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2021
  • Vedoucí: Zbyněk Proske
  • Oponent: Jan Česelský

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava