Lenka CHALOUPKOVÁ

Bakalářská práce

Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování

High school students knowledge of Good manufacturing practices and Good hygiene practices
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje zjištění úrovně znalostí správné výrobní a hygienické praxe u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Má za cíl porovnat úroveň znalostí studentů prvních ročníků se studenty třetích ročníků téhož oboru. Teoretická část popisuje zásady správné výrobní a hygienické praxe a systém založený na principu HACCP …více
Abstract:
The focus of this bachelor thesis is to establish the level of knowledge of good manufacturing and hygienic practice for students of high schools specializing in nutrition. This bachelor thesis consists of both theoretical and practical parts. The objective is to compare the level of knowledge between first-year students with those of third-year students within the same field, to determine whether …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
  • Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CHALOUPKOVÁ, Lenka. Znalost hygienického minima u studentů středních škol se zaměřením na stravování. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta