Alena Nováková

Bakalářská práce

Návrh inovace praktického vyučování oboru Cukrář

Innovation of practical teaching for the Confectioner branch
Anotace:
Tématem bakalářské práce je inovace praktického vyučování pro obor Cukrář na vybrané střední odborné škole. Hlavním cílem práce je vypracovat návrh inovace praktického vyučování pro obor Cukrář, který je souladu s moderními trendy cukrářské výroby s důrazem na výrobu pralinek. V teoretické části je věnována pozornost Rámcovému vzdělávacímu programu pro daný obor, a to v přímé návaznosti na školní vzdělávací …více
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is the innovation of practical teaching for the Confectioner branch at a selected secondary vocational school. The main aim of the thesis is to work out a proposal to innovate practical training for the Confectioner branch, which is in compliance with the modern trends of confectionery production focused on pralines production. In the theoretical part the attention …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Alena Bendová, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ttp286 ttp286/3
30. 5. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.