Marie VÍTKOVÁ

Bachelor's thesis

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě

Improve the use of the bakery and confectionery
Abstract:
Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby …more
Abstract:
The aim of this paper is to describe the function and application of improvements in the bakery and confectionery production. Bachelor thesis explains the effect of improving products in the manufacture of bakery and confectionery. It describes the origins of improving the use and content of its main components, a complete mixture and some examples of mixtures used in this country. Also characteristic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22699

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Václav Brachtl

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VÍTKOVÁ, Marie. Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe